Over Paradijsvogel Advies

Paradijsvogel Advies is opgericht door Julie Ann Tollenaar. 

Ja website ontdeugend kleur JA website buiten kwetsbaar kleur-res JA Nassauplein

Zij verdiende haar sporen in zowel de zakelijke dienstverlening als in de maatschappelijke vastgoedwereld. Tijdens haar laatste functie als gebiedsmanager richtte zij zich voornamelijk op de wederopbouw van achterstandswijken. Door haar betrokkenheid, haar creativiteit en haar vermogen tot het geven van de juiste impulsen, trok ze kleurloze wijken weer op tot leefbare buurten met tevreden bewoners.

De voldoening die Julie Ann haalde uit de combinatie van gebiedsontwikkeling en de optimalisatie van de belangen van een vastgoedeigenaar, leidde tot het opzetten van Paradijsvogel Advies. Kleurrijke oplossingen bedenken voor de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken en alles wat daarmee te maken heeft, bleek haar ultieme passie. Meer informatie over Julie Ann's loopbaan vindt u op: linkedin

Passie en effectiviteit
Hoog in het vaandel bij Paradijsvogel Advies staat het streven om een structureel en zichtbaar effect te realiseren, waardoor de verbetering ook op de langere termijn gegarandeerd is. Dit kan door te werken volgens het 3XWIN principe waarbij de belangen van de vastgoedeigenaar, de gebruiker en de omgeving zoveel mogelijk gediend worden.

Paradijsvogel Advies is effectief door:
  • het unieke vermogen om tot concrete, zichtbare en kleurrijke oplossingen voor langlopende vastgoedvraagstukken te komen,
  • een groot inlevingsvermogen en aandacht voor details,
  • de combinatie van ervaring in de vastgoedsector en kennis van zaken op zowel  commercieel als maatschappelijk gebied.

Werkwijze

Afhankelijk van uw vastgoedvraagstuk ontwikkelt Paradijsvogel Advies een concept op maat. Bij het onderzoek naar de kansen en mogelijkheden van het vastgoed betrekken we nadrukkelijk de omgeving van het object. Indien leeg vastgoed een herbestemming krijgt, wordt onderzocht welke behoeften er  in de buurt liggen en hoe die kunnen worden ingevuld. Vervolgens zoeken we huurders die met hun product of dienst een toegevoegde waarde leveren aan de betreffende omgeving.
 
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!