Interim projectmanagement

Paradijsvogel Advies is dankzij een lange loopbaan in de vastgoedbranche zeer ervaren in het begeleiden van uiteenlopende vastgoedprojecten.

hvm02 1_lowres_res
 • Interim projectmanagement in krachtwijken
  Mensen en middelen activeren bij het zichtbaar maken van doelen en het op kleurrijke wijze realiseren van die doelen. Leefbaarheid en de zelfredzaamheid van bewoners staat hierbij centraal.
 • Interim projectbegeleiding bij complexmatige woningverbetering in bewoonde staat
  Het initiëren en coördineren van de renovatiewerkzaamheden en het opzetten en begeleiden van communicatietrajecten met de bewoners.
 • Interim management voor winkelgebieden
  Bij onduidelijke differentiatie, veel leegstand en/of verminderde uitstraling van een winkelgebied zorgt Paradijsvogel Advies voor een probleemanalyse gevolgd door de ontwikkeling van een concept, het stellen van doelen en het activeren van mensen en middelen om deze doelen te realiseren.
 • Interim projectbegeleiding bij transformatietrajecten
  Lege casco-koopwoningen transformeren tot turn-key huurappartementen in de vrije sector. Indien gewenst inclusief bouwbegeleiding en werving van huurders.
 • Interim projectbegeleiding bij uitpondtrajecten
  Begeleiding van bewoners bij het kopen van hun huurwoning, inclusief het bijbehorende communicatietraject en de voorbereiding bij het oprichten van een Vereniging van Eigenaren.