3XWIN Principe

Paradijsvogel Advies werkt volgens het principe van wederkerigheid: de betrokken partijen (de eigenaar, de nieuwe gebruiker/huurder en de omwonenden) dienen optimaal te profiteren van de nieuwe bestemming van het lege vastgoed. Dat betekent dat zowel de nieuwe functie van het object als het rendement en de sociaal maatschappelijke belangen gediend moeten worden. Geen utopie! Paradijsvogel Advies streeft met de nieuwe functie van het leegstaande vastgoed deze drie doelen na.

1. Vastgoedeigenaar mag na de herbestemming rekenen op financieel en maatschappelijk rendement

Financieel rendement
In tegenstelling tot het leeg laten staan van een object of onderbrengen bij een anti-kraakpartij zorgt Paradijsvogel Advies met de door haar aangebrachte huurders voor huuropbrengsten ten gunste van de vastgoedeigenaar. Bij aanvang wellicht een beperkte bijdrage in de huurlasten, maar naar mate de ondernemer succesvoller wordt, zal de ingroeihuur stijgen.

Maatschappelijk rendement
Een vastgoedeigenaar die actief naar creatieve verhuur-oplossingen zoekt, levert een positieve bijdrage aan de eigen reputatie en merknaam. Daarnaast zorgt zinvolle verhuur voor een positief effect op het imago van de omgeving. De verbeterde uitstraling van zowel de vastgoedonderneming als de buurt heeft een gunstig effect op de waarde van de gehele vastgoedportefeuille in dat gebied.

2. Start-kans voor (kleine) ondernemers

Betaalbaar én haalbaar ondernemerschap wordt gestimuleerd door het aanbod van gunstig geprijsde bedrijfsruimten. Door potentiële huurders te screenen op branche-versterkende producten of dienstverlening wordt de kans op succes vergroot: de klantengroep van de één vormt de potentiële klantengroep van de ander.

3. De omgeving van het herbestemde object zal optimaal profiteren

De ondernemers voldoen met hun product of dienst aan de voorwaarde dat zij bijdragen aan een behoefte binnen de omgeving. Het principe van wederkerigheid wordt concreet omdat de nieuwe ondernemers in ruil voor lagere huurlasten extra inspanningen leveren voor iemand anders. (Pay it forward.)